PPF - Paint Protection Film

Onderaan deze pagina kan je de prijzen terugvinden!


Wat is PPF?

Maak kennis met PPF - de ultieme bescherming voor uw wagen! PPF staat voor Paint Protection Film, en zoals de naam al doet vermoeden, biedt het een ongeëvenaarde bescherming voor de lak van je voertuig tegen de elementen van de weg.

PPF is geen gewone folie; het is een geavanceerde thermoplastische film, vaak zelfherstellend, die speciaal ontworpen is om gelakte oppervlakken te beschermen tegen steenslag, insectenspatten en kleine schaafwonden. Het fungeert als een onzichtbaar schild, waardoor krassen geen enkele kans krijgen om je lak te beschadigen.

Wat PPF echt bijzonder maakt, is het zelfherstellende vermogen. Wanneer de folie wordt blootgesteld aan warmte of heet water, keert het oppervlak terug naar zijn oorspronkelijke, gladde staat, waardoor krassen als bij toverslag verdwijnen. Zo blijft je auto er altijd als nieuw uitzien, zelfs na de ruwste ritten op de weg.

 

Bij JRDetailing, een erkende STEK-installateur, kunt u met een gerust hart van uw auto genieten dankzij de Paint Protection Film van STEK. Deze heldere folie legt een beschermende laag over uw lak, waardoor lichte krassen en vuil geen kans krijgen om schade aan te richten.

 

Bij ons krijgt u 10 jaar garantie tegen verkleuring van de STEK-folie na de installatie. Of u nu de hele auto of specifieke delen zoals de bumper of zijschermen wilt beschermen, bij JRDetailing zijn alle opties mogelijk.

 

Laat uw wagen in de PPF zetten door onze gecertificeerde installateur.

Soorten Stek PPF

DYNOshield transparent

Ultra Gloss Finish

Ultraglanzende afwerking

Het flagship product, DYNOshield, biedt topprestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid. De nanoglas toplaag wordt tijdens het fabricageproces op moleculair niveau aan de folie gehecht, waardoor wassen bijna overbodig wordt. DYNOshield is hydrofoob en zeer schadebestendig, heeft super zelfhelende eigenschappen en is bestand tegen perforaties, waardoor het effectieve bescherming biedt tegen inkepingen en krassen op het oppervlak. In combinatie met UV-bestendige, antivergelingslijm en een ultraglanzende afwerking resulteert deze technologie in prachtige, langdurige bescherming, waar je ook naartoe gaat.

 

 

 

DYNOmatte Transparent

Matte Finish

Matte afwerking
Bij STEK kent innovatie geen grenzen en met DYNOmatte hebben ze de grenzen verlegd van zowel
bescherming en stijl. Met zijn ultramoderne matte afwerking biedt de premium lakbeschermingsfolie
krachtige bescherming tegen de belangrijkste soorten
vervuiling en schade. Toepasbaar op
alle carrosseriekleuren. De DYNOmatte folie transformeert het uiterlijk en
het gevoel van je auto, waardoor je jarenlang de aandacht trekt.

Dynoprism Transparent

Ultra Gloss Glitter Finish

Ultra Glanzende Glitterafwerking
Bovenop zijn opvallende metaalvlokafwerking, heeft
DYNOprism een van de hoogste glanswaarden
van al onze lakbeschermingsfolies. De
verbluffend unieke kleur verandert voortdurend
afhankelijk van de hoek en de belichting, wat resulteert in een
beter-dan-aangepaste look. In combinatie met super
zelfherstellende eigenschappen en een hoge weerstand tegen
omgevingsschade, is DYNOprism een
dynamische film die zowel aan je beschermende als
stilistische behoeften voldoet.

Stek Fashion Films

Laat je wagen stralen door één van onze Fashion Films. Dynocarbon, Dynocamo, DynoRed, Dynoforged of Damascus, we bieden het allemaal aan. 

Hieronder kan je alle soorten Fashion films terugvinden.

Colored Styling Films

DYNOblack-gloss

High-Gloss Black Finish

Hoogglanzende zwarte afwerking

De kristalheldere afwerking van DYNOblack-gloss verandert elke kleur in een glanzend zwart, wat resulteert in een onmiskenbare glans. Dankzij de speciaal ontworpen topcoating biedt DYNOblack-gloss aanzienlijk meer weerstand tegen vervuiling in vergelijking met conventionele lakbeschermingsfolies. De uitstekende schokbestendigheid beschermt ook tegen afschilferen en schuren, terwijl de zelfherstellende eigenschappen swirlmarks en fijne krasjes vrijwel volledig elimineren.

 

 

DYNOblack-matte

Matte Black Finish

Matzwarte afwerking

De stijlvolle matte afwerking van DYNOblack-matte zorgt voor een luxueuze, eigentijdse look, terwijl de toplaag fungeert als barrière tegen talloze vormen van milieuschade - van watervlekken en wegolie tot vogelpoep en insecten. En met duurzame anti-vergelende eigenschappen en uitzonderlijke weerstand tegen vervuiling maakt DYNOblack-matte dagelijks onderhoud moeiteloos en zorgeloos.

DYNOred

High Gloss Red Finish

Hoogglans rode afwerking

DYNOred valt op. Met één enkele applicatie transformeert onze premium TPU film elke originele kleur in een verbluffend, langdurig rood - met een diepte en glans die geen enkele traditionele lakafwerking kan evenaren. DYNOred is hydrofobisch, rekbaar en zeer goed bestand tegen vlekken, chemicaliën en vervuiling en biedt superieure beschermende eigenschappen in combinatie met een ongeëvenaarde helderheid en stijl.

DYNOwhite

Ultra Gloss Pearl White Finish

Ultraglanzende parelwitte afwerking

Transformeer je auto met DYNOwhite, onze prernium witte lakbeschermingsfolie met een oogverblindende parelmoerafwerking. DYNOwhite geeft een ongelooflijke diepte en glans die ongeëvenaard is door conventionele lak en voegt een luxueus tintje toe aan een neutrale klassieker - en dat terwijl schade op de weg wordt voorkomen. Met onze gepatenteerde DYNO-coating in de toplaag beschermt onze superhydrofobische folie consequent tegen schade door water en chemicaliën, zodat je nieuwe look jarenlang glanzend blijft.

 

 

DYNOmiami-blue

High Gloss Blue Finish

Hoogglans blauwe afwerking

Je auto een nieuwe kleur geven was nog nooit zo makkelijk! Geef je auto dat tropische gevoel. Onze ultramoderne lakbeschermingsfolie transformeert elke originele kleur in een koele en gepolijste blauwe kleur, en dat alles met een langdurige bescherming tegen steenslag en krassen.

DYNOpurple

High Gloss Pearl Purple Finish

Hoogglans paarse paarlemoeren afwerking

DYNOpurples is zorgvuldig verrijkt met eersteklas kleurstoffen, waardoor de levendige paarse kleur wordt geaccentueerd door een glanzende paarlemoeren afwerking. Deze prachtige lakbeschermingsfilm transformeert elke originele lakkleur zonder dat er primers, meerdere lagen of agressieve chemicaliën nodig zijn - en dat alles met een uitstekende waterafstotendheid en vlekbestendigheid. Met een diepte en glans die door geen enkele traditionele lak wordt geëvenaard, biedt DYNOpurple een krachtige bescherming die er nog nooit zo goed heeft uitgezien.

DYNOgray

High-gloss Gray Finish

Hoogglans grijze afwerking

Met DYNOgray gaan maatwerk en bescherming hand in hand. Onze ultramoderne lakbeschermingsfolie transformeert elke originele kleur in een strak, gepolijst grijs en biedt tegelijkertijd langdurige bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De super zelfherstellende eigenschappen van DYNOgray neutraliseren ook het probleem van kleine inkepingen en krassen, waardoor het gemakkelijk is om de gladheid en glans op showroomniveau te behouden.

Pattern Films

Ervaar de perfecte combinatie van stijl en bescherming met onze Pattern PPF-serie. Onze Carbon, Forged Carbon en Damascus Patronen bieden ongelooflijk realistische ontwerpen die uw voertuig onderscheiden en tegelijkertijd stevige bescherming bieden tegen krassen, chips en milieuschade.

DYNOforged - Red Wine

Ultra gloss red wine forged carbon-fiber finish

Ultraglanzende afwerking van gesmeed koolstofvezel in rode wijn kleur

Sportief en stijlvol. DYNOforged-red wine is gemaakt om te voldoen aan jouw stylingbehoeften, jij bent de meester van de eindeloze mogelijkheden. Het kan je auto accentueren of ga voor een volledige wrap in slechts een fractie van de kosten en tijd! Druk je persoonlijkheid uit en neem het mee op de weg met deze unieke beschermende stylingfolie.

 

 

DYNOforged - matte

High Gloss Forged Finish

Matte gesmede afwerking

DYNOforged-mat is het nieuwste patroon van STEK dat perfect is om te accentueren. Hydrofoob en zelfherstellend, onze revolutionaire modefilm beschermt tegen vlekken, krassen en vervuiling, en zorgt ervoor dat elke centimeter van het oppervlak van uw voertuig onberispelijk beschermd blijft.

DYNOforged - Metal

Ultra gloss forged carbon - fiber finish

Ultra glanzende afwerking van gesmeed koolstofvezel

Maak kennis met een vertrouwde maar toch andere film die stijl en bescherming verenigt. De DYNOforged-metal is een klassieker op het gebied van autodetailing die het naar een hoger niveau tilt. Met de limiet aan echt gesmede carbon onderdelen die worden geproduceerd, is het moeilijk om stijlvol te zijn van binnen en van buiten. Laat het op je motorkap, bumpers, dashboard zetten, of ga all the way en laat het plaatsen op de hele auto! De mogelijkheden zijn eindeloos met onze Beschermende Stylingfolie met uniek patroon.

DYNOdamascus 

Damascus Pattern Finish

Damascus patroon

Sleek en opvallend, DYNOdamascus biedt eersteklas beschermende eigenschappen in zijn gedurfde afwerking. De hoge rekbaarheid en uitzonderlijke weerstand tegen vlekken, chemicaliën en vervuiling zorgen voor zowel duurzaamheid als eenvoudige installatie. Voeg dynamische textuur toe aan je originele lak met ons gepatenteerde damascus ontwerp en blijf beschermd in stijl.

DYNOdamascus - black

Black Damascus Pattern Finish

Zwart Damascuspatroon

DYNOdamascus-zwart is ideaal voor accenten in het interieur of aan de buitenkant en brengt onze kenmerkende echt zwarte kleur in ons exclusieve damascuspatroon. Zoals altijd biedt deze ultramoderne folie geweldige beschermende eigenschappen, waardoor hij langdurig bestand is tegen tal van soorten milieuschade. Met DYNOdamascus-black sla je een nieuwe weg in op het gebied van stijl - en blijft je wagen altijd brandschoon.

DYNOcamo - black

Black camo pattern finish

Breng die sterke persoonlijkheid naar buiten met onze DYNOcamo Protective Styling Film. Er is geen ander patroon zoals dit op de markt. Het ziet er goed uit op alle auto's, van sedans tot grote vrachtwagens. Met het 5D-achtige reflecterende ontwerp val je zeker op en trek je ieders aandacht op de weg. De meeste camouflagepatronen op de markt zijn van vinyl en bieden geen bescherming voor je auto. DYNOcamo verenigt de duurzaamheid van een PPF en het unieke van vinyldesigns om je voertuig de persoonlijkheid en bescherming te geven die hij verdient. Het heeft een uitstekende schokbestendigheid en waterafstotende eigenschappen die je auto stijlvol en beschermd houden op de weg.

DYNOcamo - gray

Gray camo pattern finish

Breng die sterke persoonlijkheid naar buiten met onze DYNOcamo Protective Styling Film. Er is geen ander patroon zoals dit op de markt. Het ziet er goed uit op alle auto's, van sedans tot grote vrachtwagens. Met het 5D-achtige reflecterende ontwerp val je zeker op en trek je ieders aandacht op de weg. De meeste camouflagepatronen op de markt zijn van vinyl en bieden geen bescherming voor je auto. DYNOcamo verenigt de duurzaamheid van een PPF en het unieke van vinyldesigns om je voertuig de persoonlijkheid en bescherming te geven die hij verdient. Het heeft een uitstekende schokbestendigheid en waterafstotende eigenschappen die je auto stijlvol en beschermd houden op de weg.

DYNOcarbon - clear

Carbon-Fiber Finish

Carbon-vezel afwerking

Onze geavanceerde DYNOcarbon folie heeft alle duurzame beschermende eigenschappen die je van de DYNOseries gewend bent. Het stijlvolle koolstofvezelpatroon is toepasbaar op alle carrosserielakkleuren, wat resulteert in een verbluffende custom look. Vergeleken met koolstofvezel vinyl zorgt de dikte van 8 millimeter ook voor een aanzienlijk langere bescherming, en dankzij de superrekbare eigenschappen is DYNOcarbon een lust voor het oog.

DYNOcarbon - gloss

Ultra gloss Black Carbon-Fiber Finish

Ultraglanzende zwarte carbon-vezelafwerking

Een klassieker met een twist, DYNOcarbon-gloss combineert een tijdloze glans met ons opvallende koolstofvezelpatroon en biedt onderscheidende flair. Super hydrofoob en zelfherstellend, deze revolutionaire modefilm beschermt tegen vlekken, krassen en vervuiling, zodat elke centimeter van het oppervlak van je auto onberispelijk behouden blijft.

DYNOcarbon - matte

Matte Black Carbon-Fiber Pattern

Matzwart carbonvezelpatroon DYNOcarbon-matte combineert een opvallende matte afwerking met een koolstofvezelpatroon, wat resulteert in een ultramoderne look. Met uitstekende rekbaarheid en kleefeigenschappen heeft deze geavanceerde folie een echt zwarte kleur die zeer goed bestand is tegen vervagen na verloop van tijd.

Light Protection Film

Aangezien de koplampen zich dicht bij het wegdek bevinden, bestaat het risico dat ze gemakkelijk beschadigd raken door steentjes en kiezels. Om deze reden is het noodzakelijk om beschermende film aan te brengen die schokbestendig is. Op deze manier zal de film de impact absorberen in plaats van de koplamp zelf, wat resulteert in een verlengde levensduur voor de koplamp.

Daarnaast, indien u overweegt om het uiterlijk van uw voertuig te veranderen, zijn er diverse films en tintopties beschikbaar in verschillende kleuren. Zo heeft u de mogelijkheid om te kiezen welke het beste aansluit bij uw persoonlijke voorkeur en de gewenste uitstraling van uw auto.

DYNOSmoke
Gunsmoke grijze kleur
DYNOsmoke is een gunsmoke grijs gekleurde TPU licht
beschermfolie die effectief beschermt tegen
watervlekken, vogelpoep, insecten en andere
veel voorkomende vormen van wegenschade.

DYNOshade
Violet getinte kleur
Onze schokbestendige DYNOshade is een TPU lichtbeschermende folie met een violet getinte kleur, die een verfijnde stijl en optimale bescherming biedt tegen afbrokkelen, inkepingen en fijne krasjes.

DYNOshadow
Getinte kleuring
DYNOtint, schokbestendig en modieus ingetogen, is een getinte TPU lichtbeschermende folie met uitstekende zelfherstellende eigenschappen, wat leidt tot een hoge, langdurige helderheid.

DYNOstorm brengt je de lichtste Light Protection Film tot nu toe, met een VLT van 50% heeft STEK een tijdloze grijze kleur en extreem glanzende afwerking gecombineerd met een duurzame bescherming die putjes en barsten door steenslag, krassen, oxidatie en andere veelvoorkomende schade aan je lampen voorkomt. STEK Light Protection Films werken op koplampen, achterlichten, mistlampen, richtingaanwijzers en meer.

Deze klassieke gele film is geïnspireerd door raceculturen over de hele wereld. Geef je auto een circuitwaardige look met circuitwaardige bescherming.

Paketten

Head Lights

 • Koplampen

 

 

Vanaf 130 EUR Excl. BTW


Piano Sierlijst

 • Pianolak sierlijsten 

 

 

Vanaf 145 EUR Excl. BTW


Track Pack

 • Motorkap
 • Voorbumper
 • Koplampen
 • Spiegelkappen

 

Vanaf 1050 EUR Excl. BTW


Full Front PPF Pack

 • Motorkap
 • Voorbumper
 • Koplampen
 • Fenders
 • Spiegelkappen

Vanaf 1700 EUR Excl. BTW


Full PPF Pack

 • De volledige wagen

 

 

 

Vanaf 4200 EUR Excl. BTW

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan