Nieuws!

 

Hier kan je alle updates en nieuwtjes terugvinden!

Mercedes A-Klasse vervangwagen

Geen vervoer of geen tijd om te wachten tijdens onze diensten? Hiervoor hebben wij bij JRDetailing een oplossing! Ontdek onze Mercedes A-Klasse waarmee u boodschappen kan gaan doen , naar uw werk kan rijden of gewoon naar huis kan rijden terwijl wij uw wagen onder handen nemen.

Lees meer »

Samenwerking met Markethings!

Na een succesvolle eerste samenwerking in 2021 gaan we voor 2022 een structurele samenwerking aan met Markethings & Events BV. Onze gemeenschappelijke passie voor pk’s en mooie auto’s en motoren brachten ons samen en al snel bleek dat we allebei een jong en dynamisch karakter hebben en open staan voor leuke samenwerkingen. Om dit te lanceren hielden we recent een giveaway waarbij een van onze connecties een volledig detailing pakket kon winnen voor zijn geliefde sportwagen of oldtimer.

 

Zowel zij als hun klanten houden van speciale auto’s en dat soort auto’s is nog veel mooier als ze blinken. Laat dat nu exact hetgene zijn waar we bij JR Detailing in gespecialiseerd zijn.. Hierdoor is Markethings voor ons de perfecte partner. Beide bevinden we ons in de automotive wereld en beide hebben we een zeer grote passie voor alles wat met auto’s te maken heeft, match made in heaven als je het ons vraagt. Via deze community kunnen we leuke events aanbieden aan onze klanten en valt er steeds iets leuks te beleven.

 

Binnenkort zijn wij op elk evenement van Markethings aanwezig omdat we persoonlijk contact zeer belangrijk vinden. De handen in elkaar slaan en nieuwe vrienden maken in een aangename en ongedwongen sfeer is waar het allemaal om draait. We kijken alvast uit naar het aankomende rallyseizoen en hopen u te zien op een van de geplande events. Graag tot snel!

Nieuwe locatie!

Sinds 1/03/2022 kan je ons terugvinden op de Hoge weg 163. We zijn dus in Stabroek gebleven waar we ons bedrijf hebben opgericht!