Dieptereiniging


Streef naar perfectie met onze dieptereinigingspakketten, waarbij uw auto van binnen en van buiten grondig wordt gereinigd tot in het kleinste detail! Wanneer een gewone handwasbeurt niet voldoende is, bieden wij de oplossing met onze dieptereinigingsopties voor zowel het interieur als het exterieur van uw voertuig.

Bij onze exterieurbehandelingen gaan we tot het uiterste om uw auto weer te laten glanzen. Velgen worden gedemonteerd voor een grondige reiniging, terwijl hardnekkige vervuilingen zoals hars, teer en vliegroest standaard worden verwijderd. Uw voertuig wordt zelfs op de brug gewassen, zodat ook de moeilijk bereikbare plekken zoals wielkasten en ophanging worden gereinigd voor een volledige transformatie.

Voor het interieur maken we gebruik van geavanceerde technieken zoals stoomreiniging, extractie en Ozon-behandeling om elk oppervlak tot in de kern te reinigen. Van hardnekkige vlekken in de bekleding tot ongewenste geuren, wij maken er komaf mee zodat uw auto weer als nieuw aanvoelt. En dat is nog niet alles - ons vakmanschap strekt zich zelfs uit tot het coaten van het interieur, waardoor plastic, leer en stof water- en vuilafstotend worden gemaakt voor langdurige bescherming.

Kies voor onze dieptereinigingspakketten en geef uw auto de behandeling die het verdient. Stap binnen in een voertuig dat niet alleen straalt aan de buitenkant, maar ook fris en schoon aanvoelt aan de binnenkant.

 

Exterieur vanaf 175 euro

Interieur vanaf 225 euro

 

  • Service aan huis indien mogelijk
  • Ophalen en terugbrengen van uw voertuig 
  • Advies op maat 
  • Vraag gratis uw offerte aan

Vraag gratis uw offerte aan