C.QUARTZ Coatings


Waarom kiezen voor een coating?

Stap in de wereld van premium lakbescherming met Carpro C.Quartz lakcoating - de ultieme oplossing voor het behoud van de pracht van je voertuig. Ontdek de ongeëvenaarde voordelen van deze coating, die veel verder gaan dan alleen een glanzende lak!

Met Carpro C.Quartz geniet je van een water- en vuilafstotende barrière die je lak beschermt tegen de elementen. Deze coating is bestand tegen chemische invloeden en verhoogt de krasbestendigheid, terwijl het ook zorgt voor een opmerkelijke toename van de glans van je auto.

Maar daar stopt het niet! Wij gaan nog een stap verder door de coating in te bakken met infrarood, waardoor we de duurzaamheid en hardheid garanderen voor een langdurige bescherming.

We streven altijd naar perfectie, daarom plaatsen we geen coatings op slecht lakwerk. Ons doel is om eerst je voertuig in topconditie te brengen, zodat de coating optimaal tot zijn recht komt.

En wist je dat we niet alleen het lakwerk kunnen coaten? We bieden ook coatingopties voor elk oppervlak, van het interieur tot wielkasten, velgen, ophanging en meer. Met onze uitgebreide coatingmogelijkheden geven we je auto de complete beschermingt, zowel van binnen als van buiten.

 

CARPRO C.QUARTZ Finest Reserve


CARPRO C.QUARTZ Finest Reserve is een uiterst complex hybride mengsel van met SiO2 geïnfuseerde epoxy-nanodeeltjes, ontwikkeld om de fakkel te dragen voor de ultieme ontwikkeling van de CARPRO-lijn van geavanceerde professionele coatings. Er is simpelweg niets anders dat zelfs maar in de buurt komt van de prestaties en duurzaamheid van CQ Finest Reserve. Als u van mening bent dat uw voertuig het allerbeste verdient, zoek dan niet verder.

 

Deze technologie van de volgende generatie maakt gebruik van een geavanceerde hybride nanostructurele samenstelling, die de kloof tussen keramische en organische materialen overbrugt, waardoor een extreem hoogglanzende, dichte laag ontstaat.

Bovendien resulteert dit in een extreem duurzame, dikke coating met verbeteringen in een verscheidenheid aan eigenschappen en anders dan alles wat eraan vooraf is gegaan. Met onze geavanceerde “SiO2poxi”-technologie is de nieuwe Finest Reserve extreem goed bestand tegen watervlekken, zuren, oplosmiddelen, ijs, olie, vuil, UV en allerlei soorten milieu-invloeden.

Voordelen

 • Hydrofobisch
 • Duurzaam

 • Hoge densiteit 

 • Verkocht onder CarPro-Voorwaarden aan professionals

 • 3 jaar garantie

Prijzen vanaf 950 euro

Het is aangeraden om langs te komen zodat de wagen bekeken kan worden. Zodat we steeds een offerte op maat kunnen aanbieden.

CARPRO C.QUARTZ "FINEST-reserve Pack"


Het FINEST-RESERVE pack is ons enige pakket dat niet op maat samengesteld kan worden. We gaan in dit pakket de uiterste grenzen van reiniging en bescherming opzoeken.

 

We reinigen de volledige wagen grondig om daarna de nodige onderdelen te demonteren en deze apart te reinigen. Wanneer alles naar onze normen zuiver is kunnen we starten met de correcties van de wagen. Steenslag werken we bij, de binnenkant van de uitlaten worden opgeblonken of gespoten afhankelijk van het voertuig...

 

Hierna polijsten we de lak, ramen en velgen naar het hoogst haalbare niveau. We meten de lak uit zodat we indien nodig tijdig stoppen met polijsten om verdere schade te voorkomen.

 

Velgen met schade worden helemaal gerestaureerd naar absolute nieuwstaat (dit is de enige optie die gekozen kan worden).

 

We zetten door naar het interieur welke we in de beste staat trachten te zetten. We halen nare geuren volledig weg en doen de nodige leder en of stofbehandelingen zodat u terug in een nieuwe wagen stapt.

 

Uiteindelijk plaatsen we de beste coatings om uw bolide in deze topstaat te houden. Wielkasten, ophanging, bodem, lakwerk, ramen, velgen... komen aan bod in dit extreem coating pakket. 

Lees hieronder verder over onze exclusieve C.QUARTZ Finest-reserve coating!

 

Prijzen vanaf 1750 EUR

Het is aangeraden om langs te komen zodat de wagen bekeken kan worden. Zodat we steeds een offerte op maat kunnen aanbieden.

 

New Car Pack

Nieuwe wagen gekocht? Bescherm je wagen vanaf de eerste meters bij JRDetailing!

Wanneer een nieuwe wagen wordt afgeleverd, heeft hij niet de nodige reiniging en bescherming gekregen zoals dat zou moeten. Lijmresten van folie's, lichte waskrassen, vliegroest en andere vervuiling zijn terug te vinden wanneer je de wagen gaat afhalen. Wanneer u kiest voor dit pakket zal eerst de wagen zeer grondig gereinigd worden en vervolgens gepolijst worden om de kleine lakdefecten te verwijderen. Pas als we tevreden zijn over de staat van het lakwerk plaatsen we de beste bescherming die je momenteel op de markt kan vinden.

 

1ste laag "Diamond Coating"

2de laag "Finest RESERVE coating"

 

De combinatie van deze 2 lagen zorgen samen voor de volgende eigenschappen:

 • Extreme glans
 • Verhoogt de hardheid
 • Zeer hydrofobisch
 • UV- en chemische bescherming
 • Zelfreinigende eigenschappen
 • 3 jaar garantie met certificaat

 

In dit pakket zit het lakwerk, de velgen en de wielkasten inbegrepen.

Optioneel: ramen, bodem, motorruimte, interieur.

 

Let op! Deze combinatie kan je enkel terugvinden bij gecertificeerde plaatsers. 

 

Inclusief gratis gesloten transport!

Wij zorgen voor gesloten transport van de dealer naar onze werkplaats om ervoor te zorgen dat uw wagen geen extra schade kan oplopen tijdens het rijden naar onze werkplaats. Indien u wenst kunnen we de wagen ook leveren aan huis mits een meerprijs. Transport naar onze werkplaats zit inbegrepen in het pakket!

Prijs vanaf 1250 EUR

Vraag uw gratis offerte aan