Bodembehandelingen


Heeft u zich ooit afgevraagd wat er onder uw auto afspeelt wanneer u over de weg rijdt? Het harde werk van uw auto om u veilig van A naar B te brengen, gaat vaak gepaard met blootstelling aan vuil, modder, zout en andere verontreinigende stoffen die zich onder uw voertuig kunnen ophopen. Dit kan leiden tot ernstige corrosie en schade aan de onderkant van uw auto, wat niet alleen de esthetiek aantast, maar ook de veiligheid en levensduur van uw voertuig in gevaar kan brengen.

Een bodemreiniging van uw auto is daarom meer dan alleen een cosmetische ingreep; het is een investering in de gezondheid en duurzaamheid van uw voertuig op lange termijn. Hier zijn enkele redenen waarom een bodemreiniging een verstandige keuze is:

  1. Roestpreventie: Vuil en vocht die zich ophopen onder uw auto vormen een ideale voedingsbodem voor roest. Een grondige bodemreiniging verwijdert deze schadelijke stoffen en helpt de levensduur van uw voertuig te verlengen door roestvorming te voorkomen.

  2. Verbeterde brandstofefficiëntie: Een schone onderkant van uw auto vermindert de luchtweerstand, waardoor uw voertuig efficiënter kan rijden. Dit kan resulteren in een besparing op brandstofkosten en een verminderde CO2-uitstoot, wat niet alleen goed is voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

  3. Verlengde levensduur van componenten: Door vuil en corrosie te verwijderen, verlengt u de levensduur van belangrijke onderdelen zoals het chassis, de uitlaat, de ophanging en de remmen. Dit betekent minder kosten voor reparaties en onderhoud op de lange termijn.

  4. Verhoogde veiligheid: Een schone onderkant van uw auto zorgt voor een betere grip op de weg en verbetert de remprestaties. Dit is vooral belangrijk tijdens slechte weersomstandigheden en bij het rijden op ruw terrein.

  5. Behoud van waarde: Een goed onderhouden auto heeft een hogere doorverkoopwaarde. Door regelmatig bodemreinigingen uit te voeren, behoudt uw voertuig zijn waarde en aantrekkingskracht voor potentiële kopers.

Bij ons begrijpen we het belang van een grondige bodemreiniging en bieden we professionele diensten aan om ervoor te zorgen dat uw auto in topconditie blijft, zowel van binnen als van buiten. Laat ons team van ervaren experts uw voertuig onder handen nemen en geniet van de voordelen van een schone en gezonde auto.

 

U kan bij ons kiezen uw bodem grondig te laten reinigen/ontvetten! Wanneer we een bodem aanpakken is dit op maat! Voor de werken starten bekijken we samen hoe ver je hier in wil gaan. Onze bodemwerken starten vanaf 175 euro.

Vraag uw gratis offerte aan