Handwassen


Ontdek onze exclusieve handwaspakketten voor een professionele en tijdbesparende autowaservaring! Bij ons kunt u kiezen uit een scala aan opties, waaronder exterieur, interieur, of een combinatie van beide, allemaal ontworpen om uw auto weer te laten stralen.

Onze aanpak is ongeëvenaard als het gaat om kwaliteit en zorg voor uw voertuig. We gebruiken alleen de beste professionele producten, zoals pH-neutrale velgenreinigers en shampoos die niet alleen reinigen, maar ook de onderdelen van uw auto verzorgen zonder ze aan te tasten. Onze interieurproducten zijn speciaal ontworpen om siliconenvrij te zijn, waardoor uw interieur fris en schoon blijft zonder enige nadelige effecten.

Wat ons echt onderscheidt, is onze zelfontworpen techniek voor een krasvrije wasbeurt. In tegenstelling tot conventionele methoden, passen wij een unieke methode toe die een streeploos resultaat garandeert. Onze ervaren teamleden zorgen ervoor dat zelfs de kleinste details, zoals sluitkanten en binnenkanten van de velgen, grondig worden gereinigd tijdens het proces.

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden wij ook een extra service aan: het wassen van uw auto in onze speciaal uitgeruste werkplaats. Hier kunnen we optimale omstandigheden creëren om uw voertuig te behandelen, waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen leveren.

Na elke behandeling wordt uw auto afgewerkt met een standaard exterieur- en interieurbescherming, waardoor uw voertuig niet alleen schoon is, maar ook beschermd is tegen de elementen.

Kies voor onze handwaspakketten en ervaar de ultieme zorg voor uw auto.

 

Exterieur vanaf 75 euro

Interieur vanaf 75 euro

 

  • Service aan huis indien mogelijk
  • Ophalen en terugbrengen van uw voertuig met eigen gesloten transport
  • Advies op maat

Vraag gratis uw offerte aan